Hæklede lyskugler
ANTAL VARER: BELØB: kr. 0
INDKØBSKURV

Hæklede lyskugler

Inspiration

Engang imellem falder man over en ide der er så god at man simpelthen bare ikke kan lade være med at prøve den. Sådan er det med de hæklede lyskugler.

Lyskuglerne hækles i forskellige størrelser og med forskellige mønstre, pustes op med en ballon og smøres ind i trælim som gør kuglen helt stiv. Herefter er det blot at hænge kuglen op eller - som på billedet - putte en lille lyskæde ind i og få den flotteste lyseffekt. Fantastisk!

Links til opskrifter:

Opskriften er desværre ikke vores egen, men ideen er så god at vi simpelthen måtte have den med her. De originale opskrifter vi tidligere har linket til er desværre blevet pillet ned, men vi leder med lys og lygte efter andre sider hvor du kan finde opskrifter på hæklede lyskugler. Vi vil løbende opdatere med links til nye opskrifter i takt med at vi finder dem. Husk at garn og lyskæder kan købes her på siden. God fornøjelse :-)

 
TIP:
HVis du anvender glitter effektgarn tl lyskuglerne kan det være en god ide at give kuglen lim flere gange. Polyestergarnet suger ikke på samme måde som f.eks. bomuld og optager derfor ikke lugeså meget lim.