Betingelser
ANTAL VARER: BELØB: kr. 0
INDKØBSKURV
Handelsbetingelser

Webshoppen drives af:
Prikkerogstriber.dk / Anita Design
Ellekjærvej 1, Ølby
DK-7600 Struer

CVR nr: 37270482
Telefon +45 2985 1181
info@prikkerogstriber.dk

Betaling:
Prikkerogstriber.dk / Anita Design modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Prikkerogstriber.dk / Anita Design bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering:
Prikkerogstriber.dk / Anita Design afsender alle ordrer og varer igennem Post Danmark. Den forventede leveringstid er 1-3 dage med mindre andet er anført på den enkelte vare. I tilfælde af, at en vare er i restordre afsender vi, med mindre andet er aftalt, de øvrige varer med det samme. De angivne fragtpriser gælder kun for levering i Danmark. 

Prikkerogstriber.dk / AF Trading ApS er ikke ansvarlige for eventuelle omkostninger ved forsinkelser på varer. Det gælder også ved restordrer, fejllevering og fejl i varen.

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Alle reklamationssager skal startes ved at der sendes en fejlbeskrivelse til info@prikkerogstriber.dk – Herefter informerer Prikkerogstriber.dk / Anita Design om det videre forløb.

Prikkerogstriber.dk / Anita Design vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Det er til enhver tid Prikkerogstriber.dk / Anita Design der bestemmer hvad et rimeligt omfang er.

Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Alle returneringssager skal startes ved at der sendes en mail til info@prikkerogstriber.dk. I mailen skal du angive købsinformation (ordrenummer, varenavn, pris). Det skal desuden tydeligt fremgå at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Skriv gerne en beskrivelse af hvorfor du ønsker at returnere varen (ikke et krav). – Herefter informerer Prikkerogstriber.dk / Anita Design om det videre forløb.

Returneringsomkostninger (fragt mv.) skal du selv afholde. Penge for varekøbet returneres når vi har modtaget returvaren.

Varens stand, når du sender den retur:
Varen skal returneres i original emballage, og uden skader og tegn på at varen har været taget i brug. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Forbehold for ændringer:
Prikkerogstriber.dk / Anita Design forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.