Om butikken
ANTAL VARER: BELØB: kr. 0
INDKØBSKURV
Om butikken
Kære kunde...

Hjertelig velkommen til PrikkerogStriber.dk en verden af hygge og hobby. Hos prikkerogstriber.dk brænder vi for at inspirere dig i dit kreative arbejde, og vi har en ambition om at levere de bedste, sjoveste og mest spændende produkter som kan gøre dine hobby- og håndarbejdsprojekter helt perfekte.

Hos os kan du finde alt indenfor kreativt håndarbejde og hobby, bl.a. kvalitetsgarn, hæklenåle, synåle, elastiksnor, sikkerhedsøjne, træknapper og -ringe, træperler, lædersnøre, ståltråd, blomstertape, filt og meget mere. Sortimentet vil løbende blive udvidet med udgangspunkt i de behov og ønsker du som kunde har.

Vores butik består primært af en online internetbutik - www.prikkerogstriber.dk - hvor du kan bestille alle vores produkter. Derudover har du mulighed for at besøge vores fysiske butik som holder lagersalg på udvalgte tidspunkter samt efter aftale.

Vi håber du finder vores butik spændende og interessant, og glæder os til at give dig en god oplevelse, fremragende kundeservice og ikke mindst en masse inspiration og ideer til dine kommende projekter.

Med kreative hilsener...

Anita Folman
Indehaver / Prikkerogstriber.dk / Anita Design

Kontakt:
Tlf. +45 2985 1181 / info@prikkerogstriber.dk

Virksomhed:
Anita Design
CVR: 38058444
Ellekjærvej 1, Ølby
DK-7600 Struer